Skip to main content

On1 2019.5 issues

Comments

9 comments

  • christophe ducrocq

    Hello
    1- I tried with a slow motion gamer mouse mode (precision shoot mode), getting +-1 but never 0 with sliders. Double click is the solution to reset value.
    2-progress bar shows up to calculate final rendering , before switching back to other mode (Browse or resize i guess)
    Even on a 8  Core AMD -32 GB ram IT SHOWS UP; I also saw it on previous versions. It's show time will depend on system ressources I think as many stuff is calculated.
    Love the dual screen and history, but why is it cleared when leaving dev module ? It do not show up when copy/pasting settings on another image.
    Love the sync fonction anyway.

    0
  • Terry Kownack

    How can I get to the Metadata Pane?

    0
  • Rick Sammartino Community moderator

    Richard, check the setting for Performance under System in settings. If it is set to Fast, that's why your image goes soft while editing.

    Terry, there is no trick, just click the Metadata header or hit CTRL-8 or select it in the Window menu.

    0
  • Richard Porter

    Hi ,
    Yes double clicking would solve the problem  but  that doesn't work - tried that before

    0
  • Brian Lawson Community moderator

    You can also double-click on the value shown to select all the text and type in 0. Shouldn't have to do that but it is a work-around until it gets fixed assuming it has been reported. I have not seen this problem, double-clicking the slider title works as advertised for me.

    0
  • christophe ducrocq

    HI Richard,

    This is a strange behaviour and never seen it, even on previous levels. I would recommend to open a support case.
    May be something went wrong during install ?
    After collecting traces for support, my first step would be to unregister license, complete remove, then download again install program and reinstall forcing administrator execution rights, but I am not a support guy ;-)

    0
  • GREGORY BULLOUGH

    I had the same issue on 2019.2. I've gotten used to just going into the window and typing 0

     

    0
  • Rick Sammartino Community moderator

    This sounds like a weird scaling issue to me but the symptoms are different than what we've heard before. I don't know if it will help, but it wouldn't hurt to try this fix.

    https://on1help.zendesk.com/hc/en-us/articles/360004868031-How-to-Adjust-Photo-RAW-s-Appearance-on-High-Resolution-Displays-Windows-ONLY-

    0
  • Richard Porter

    Gregory,  if you double click the name of the slider it sets it to zero,  I was used to the PS way of reseting a slider to zero.


    Rick, I will check those things and let you know

     

     

    0

Please sign in to leave a comment.