Skip to main content

over transparante lagen toe te kunnen voegen . Helaas kan ik bij Details niets in tikken.

Answered

Comments

5 comments

 • Irene van der vlies

  Sorry, maar wat hier nu boven staat zo heb ik het niet geschreven. Mijn idee is, om bij lagen ook transparante lagen te kunnen toevoegen. Dan zit het penseel niet op je afbeelding geplakt en kan je het penseel veel makkelijker bewerken en plaatsen op je foto. Net als bij PS.

  0
 • Rick Sammartino Community moderator

  U kunt een transparante laag toevoegen door een willekeurige laag toe te voegen en het masker om te keren. Het zou transparant worden, maar je zou er niets mee kunnen doen. On1 is geen Photoshop, het is ontworpen om afbeeldingen te manipuleren, niet lagen.

  Voor On1 moet u een afbeelding op de laag hebben, zelfs als het een duplicaat is van het origineel. Manipuleer dat dan. Als je klaar bent, kun je de twee lagen samenvoegen of een masker borstelen om ze naar wens te combineren.

  ---

  You can add a transparent layer by adding any layer and inverting the mask. It would become transparent, but you wouldn't be able to do anything with it. On1 is not Photoshop, it's designed to manipulate images not layers.

  For On1 you need to have an image on the layer even if it's a duplicate of the original. Then manipulate that. Once you're done you can either merge the two layers or brush a mask to combine them as you like.

   

  0
 • Irene van der vlies

  Wat ik hiermee bedoelde is dat het fijn zou zijn om ook de optie te hebben om een transparante laag toe te kunnen voegen. En als dat dan bij de volgende update van het programma mogelijk is gemaakt. Misschien heb ik mijn vraag op de verkeerde plek gesteld.

  0
 • Brian Lawson Community moderator

  The company has provided the ON1 Photo RAW Project page for users to make suggestions for new features or improvements to the program. If enough users like the idea the company will consider it for a future update.

  ----

  Het bedrijf heeft de ON1 Photo RAW Project-pagina beschikbaar gesteld waar gebruikers suggesties kunnen doen voor nieuwe functies of verbeteringen aan het programma. Als genoeg gebruikers het idee waarderen, zal het bedrijf overwegen voor een toekomstige update.

  0
 • Irene van der vlies

  Brian, hartelijk dank voor de tip. Ik heb het gevonden en mijn idee daar geplaatst.

  0

Please sign in to leave a comment.